keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Back in yesterday




Palaan nyt eiliseen päivään ja nopeesti päivän aikana päätettyyn leffa reissuun. Lähettiin siis koulun jälkeen kahden kaverin kaa jumbon Flamingoon kattomaan Diktaattori leffaa. Toi Dark Shadows on siis pelkkä mainos leffateatterin käytävällä. Leffa oli hieman härö, mutta valehtelisin jos väittäisin että se ei ollu hauska. Monessa kohdassa sai nauraa ja myös tuntea myötähäpeää, ketä kohtaan sitä en tiedä. :) Istuttiin hyvillä paikoilla kymppirivillä, melkein keskellä ja sali tuli täydemmäksi kuin tossa kuvassa. Leffan jälkeen käytiin viel Spice Ice:ssa jätskillä kun leffassa ei tullut mässättyä mitään. :)
Tänään oli sitten vaan kahden tunnin koulupäivä. Aamun köksän tunnit peruttiin ja koko koulu pääsi kotiin 12. Meidän luokka lopetti jo puolelta. Muuten tänään oon ollu tallilla ja kattellu telkkaria. Tunti sitten tuli mun odottama jakso tv2:n sarjasta Blogistania. Jokaisessa sarjan jaksossa esitellään jonkun henkilön menestynyt blogi. Tänään vuorossa oli Pupulandia blogia kirjottava Jenni.
Mutta ei mulla muuta tänään, huomenna koulun jälkeen meen Itikseen työhaastatteluun koskien ens syksyn tet- paikkaa. Vielä ei jännitä mutta katotaan huomenna sitten. Hyvää yötä!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti