torstai 19. huhtikuuta 2012

I don't have much to say today

Heipsis! Tulin nopeesti vaan kirjottamaan päivän kuulumisia, puolelta pitäis olla jo kirkolla messussa. Menin kasiin ja ekana ankun tunnille. Sitte äikkää, matikkaa, mantsaa ja viimesenä ilmu. Päivä sujahti ohi niinku toi aine lista. Muistan vaan matikan neliöjuuret, mantsan eurooppatyön ja sen että toisella tunnilla katottiin matkaoppaita. Ilmussa ihan älyttömän huono leffa ja kauhee nälkä, niin ja kylmä. :) Pitää varmaan laittaa huppari kirkkoon etten jäädy illalla bussipysäkille.
Ei mulla tässä mitään ihmeellistä asiaa ole, huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa kuten kaikki varmaan jo tietää. :) Yritän varmaan käydä ostoksilla esim. tarkastamassa sen Hullut Päivät tarjonnan ja hissan kokeeseen pitäis lukea. Koulupäiviä on jäljellä enää kai joku vähän yli 30 ja siihen mahtuu koe melkein kaikista aineista. Miten niitä voi olla niin paljon?


Siinä kaks kuvaa sumuisesta aamusta. Olo oli kyllä vähän verrattavissa noihin maisemiin aamulla. Nyt mä valmistaudun sinne kirkkoon niin vietelskää te mukava torstai ilta. :)


-Hanna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti