sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pisteenä I:n päälle

Noniin, heippa taas tältä puolen ruutua! Viikot menee aika nopeesti eikä ole löytyny oikeen mitään väliä missä olisin päässy koneelle postaamaan joten pakko käyttää siihen sitte viikonloppuja. :)
Eilen pistettiin päätökseen sitten kielimatkakesä Reunion partyssa mikä on tapahtuma kaikille suomalaisille jotka on kesän aikana ollu reissussa EF:n kanssa eri puolilla maailmaa. Oli ihan hyvä meininki ja esiintyjänä meillä oli Robin. :D En oo kyllä mikään fani mutta sopi se tohon tilanteeseen ihan ok. :) Kuvat illalta on luvattoman huonoja mutta koittakaa kestää, niin mäkin yritän... pahoittelen.

Tän parempaa niistä ei valojen takia saanu, mutta näkyypähän kaikki edes vähän. :)Se oli siinä sitte. Ei sitä muuta voi kun kiittää EF:ää ihanasta reissusta. Kielimatkalle lähtö on ollu yks mun elämän parhaita päätöksiä enkä vaihtais tota aikaa pois mistään hinnasta!! Eli jos joku miettii pitäiskö lähtee vai eikö pitäis nii mun vastaus teille on että TODELLAKIN PITÄIS! :D

Mutta mä tästä rupeen taas muokkaamaan blogin ulkoasua kun en oo siihen vieläkään tyytyväinen. :) Ens viikolla taas lisää juttua, moikka!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti