sunnuntai 26. elokuuta 2012

Helsinki weekend



Tää koko aurinkoinen viikonloppu on tullu vietettyy keskustassa pörräten. Eilen tuli vaan kierreltyy pikkutapahtumia ja tehtyä parit ostokset. Tänään lähettiin Sannin kanssa katsastamaan se Fashion Kirppis. Paikka osottautu tosi, siis tosi pieneksi ja myyjiä siellä oli varmaan alle kymmenen, ei niitä enempää olis mahtunukkaan. Lähettiin sieltä aika pikaseen pois ilman ostoksia. Päädyttiin siitä sitte Aleksille katsastamaan sen kaupat ja käytiin me Stockallakin ihastelemassa laukkuja. :)

Anteeksi tää huono laatu, mutta ehdin napata tän Monkin sovituskopissa kun näytti niin hauskalta noi joka seinän peilit ja pienet ledit roikkumassa katosta. Pakko se oli tähän tunkee vaikka oma naama/hiukset ja laatu ei nii hyvätä näyttäiskään. :D

Siinä löytö eiliseltä reissulta. Tummansiniset farkut, Cubus.

Toinen ihanuus myös Cubukselta.

Huomatkaa "nahkaiset"  kaulukset ja toi juttu mikä piilottaa napit. :)

Ja lopuksi tän päiväiset ostokset: Lumene Natural Coden  kiillon& punaisuuden häivyttäjä. Toisella puolella on puuteri ja toisella se häivyttäjä joka on väriltään vihreä. Vihreä on siis punasen vastaväri ja siksi se toimii punaisuuden poistajana iholla. Sen levittämiseen Gina tricot puuterisivellin.

Nyt hyvää viikonalkua kaikille, moimoi!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti