lauantai 14. heinäkuuta 2012

Eilisestä


Eilen lähettiin Annen kaa lintsille, syy löytyy tosta yläpuolelta. Mentiin ajeleen vuoristoradalla! Uhrauduttiin kuvaamaankin ajon aikana vaikka vaarana oli iPhonen pudotus. :D Siltä kuitenki säästyttii ja saatiin hyviä kuvia.



Hauskaa oli ajella klassikko laitteessa ihan ilmasiks! Ei nähty kauheesti porukkaa ilman rannekkeita ja mietittiinki miks tota ei näkyvämmin mainostettu. Mut tietty hyvä meille ettei siel ollu kauheeta ruuhkaa eikä tarvinnu jonottaa kovin kauaa. :D Käytiin kans siin Panorama näkötornis mikä pyörii ku seki on aina ilmanen ja otettii muutamia photoja. Hyvät maisemat lintsille ja muualle Helsinkii!



Nii ja pari kuvaa ihan vaan maan päältä>>




Tänää sitte aamulla lähin iskän kaa käymään kauppatorilla. Matka kulkee tosta Kulosaaren sillan kautta ja koska siin metrosillalla on työmaa jouduttii seisoon puoltuntii ruuhkassa. Monet autot heitti ympäri ja lähti ajaan väärään suuntaan ja yks auto hajos meijän viereen. :) Aloin vaa nauraa iha kunnol ku konepellin alta tuli savuu ja jäähdytysnesteet levis tielle. Siihen se jäi keskelle ruuhkaa. :)
Ei mulla sitte muuta tänää. Neljä päivää lähtöö!! Joo mun on pakko.. lasken tääl päivii ja tiistaina varmaa tunteja, nyt pitäis kokeilla mahtuuks sellanen iso pappasateenvarjo mun laukkuun. Huomiseen<3

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti