lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kotona ollaan


Meidän parvekkeelta kuvattu
Altaan vieressä oli pelisali tehty tollaseen "kallioon"
kaveriiii


Tulihan siel sitä värii :)

Heippa, täällä ollaan taas! Matka sujui mukavasti ja lämmintä riitti. Eilen tultiin kotiin ja täällä Suomessa on alle puolet niin lämmintä kuin mitä Kyproksella oli, joten mua vähän palelee. :) Reissussa oli ihan mukavaa ja nyt oon huikeat  kaks viikkoo Suomessa ennen sitä mun seuraavaa, pidempää matkaa.
Viikon aikana ehittiin maata altaalla, kierrellä läheisessä, vähän isommassa kaupungissa ja käydä kahella retkellä. Ekalla retkellä sunnuntaina mentiin ensin paikallisille markkinoille, missä myydään kaikkea mahdollista vatteista, koruista ja koriste- esineistä ruokaan. Merkkinoiden jälkeen suunnattiin kamelipuistoon. Jos viilataan vähän pilkkua niin puistossa ei oikeesti ollu yhtäkään kamelia vaan samannäköisiä, yksikyttyräisiä dromedaareja, millä päästiin ratsastamaan!! Ratsastajana mun oli luonnollista istuu siel seläs mutta olihan se epätasasempaa menoo kuin hevosilla, hauskaa se oli silti. Puistossa oli myös muutamia muita eläimiä. Toisella retkellä lähettiin iltapäiväks katamaraanilla merelle seilaamaan. Tehtiin kaks uintipysähdytä millon pääsi sitte snorklailemaan kirkkaaseen meriveteen. Löysin kans tosi paljon ihania kukkia kuvattavaks ja lomakuvista mun suosikki on toi eka kuva tuola ylhäällä, se on hyvä otos. :) Shoppailua en kauheesti harrastanu matkan aikana ku yritän vähän säästellä sinne Englantiin, mutta markkinoilta tarttu mukaan iPhoneen uus kuori ja jostain kaupasta minkä nimee en pysty muistamaan ostin paidan. Niistä voin ottaa ja näyttää kuvat sitte myöhemmin.
Tänään kävin aamulla sitte Sannin ja Emmin konfiksessa kirkolla ja antamassa ruusut. Tänään ja huomenna sitte taidan vaa chillailla ku ei oo tässä mitään jet lagiakaan eli aikaerorasitusta päällä koska Kyproksella eletään samaa aikaa Suomen kanssa. Kahtellaan nyt koska mulla seuraavan kerran on jotain asiaa, yritän keksii jotain. :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti