torstai 31. toukokuuta 2012

Just few more days and it's over... before it starts again

Weheartit.com
Moi ja sori kun en oo koko viikolla käyny postailemassa. Tää viimenen viikko nyt vaan on tällänen, että ei oo oikeen mitään kerrottavaa kun päivisin ei tapahdu mitään. Niin siis tosiaan viimenen viikko ennen kesälomaa, viimeinen peruskoululuokkien välinen kesäloma. Tällä viikolla päivät on ollu tosi lyhyitä, niinku varmaan kaikissa kouluissa.


 Yseille tää viimenen viikko on tärkee, tunteet on pinnassa kun vietetään viimestä viikkoa samassa koulussa. Sitten kaikki jakaantuu omiin jatko- opintoihinsa ja joitain tyyppejä ei nää enää ikinä. Aika menne niin älyttömän nopeesti et sitä ei voi tajuta. Varsinki yläaste vaa hujahtaa ohi ja taas ollaan askel lähempänä aikuisuutta. Can we stay forever young?


 Meidän koulus alko eilen nää "ei normaalit" päivät. Oltiin kattomassa ysien tanssiaisia ja hienostihan ne meni. Toivottavasti myös me päästään niitä ens vuonna järjestämään. Tänään sitte ysit siivos kaappeja ja niillä oli kevätjuhlaharjotukset. Ja mitä me tehtiin sillä aikaa? Pelattiin kotiluokassa korttia ja päivän lopuks mentiin kattomaan ysit vs. opet norsupallopeliä. Huomenna mennään vaan käymään kirkossa ja se siitä. Uskomatonta et tää on kohta ohi. Mä lähden 3 päivän päästä riparille, täytän 16 päivän jälkeen viistoista, lennän 21 päivän päästä Kyprokselle ja Englantiin on enää 47 päivää !!!! Tän kaiken jälkeen mulla on 4 päivää aikaa olla kotona, ja tietty ne viikot näiden tapahtumien välissä, ennen kun koulu ja viimenen vuosi peruskoulussa alkaa !! Mihin mun kesä katoaa? Ehkä se nyt näyttää siltä että mulla on vähän aikaa lomailla kotona, mutta katotaan sitte ku se on ohi, mitä mieltä sillon oon. :D pus teille ja hyviä kevätjuhlia !


-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti