perjantai 27. huhtikuuta 2012

Shopping, movie and party

Viikko on kulunu älyttömän nopeesti, mut silti viime postauksesta tuntuu olevan tosi kauan. Eipä tossa alkuviikolla kylläkään tapahtunu oikeen mitään. Eilen kävin kuitenki keskustassa leffassa ja sitä ennen vähän shoppailemassa. Olin äidin kaa liikkeellä. Ihan aluks mentiin Kampin Picniciin syömään salaatit. Sitte pääsin vihdoin käymään siellä Carlingsilla, mistä puhuin sillon vähän pari postausta sitte. Ostin sen farkkupaidan mistä oon haaveillu ja mukaan tarttu myös ihana punainen t-paita. Oi, jag tycker! Paidassa on edessä sellanen merimiesköyden tapanen juttu. :)

Erikseen ostoksista ei ole kuvia, mutta tänään olivat molemmat päällä joten asukuva löytyy! Paita jää vähän piiloon mutta se köysi tekee tollasen siksak- kuvion.

Sori, laatu on vähän heikko.
Noiden oston jälkeen kierreltiin vielä hetki Kampissa, ennenku mentiin Tennispalatsiin odottaan et leffa alkaa. Oltiin katsomassa Kohta 18. Se oli todella hyvä leffa. Vakavia tilanteita ja välillä nauroin melkein vedet silmissä. :D

Tänään oli muuten ihan peruspäivä, paitsi että vikalla tunnilla mentiin meidän luokan kaa liikkasaliin ja semmonen nuoriso-ohjaajaopiskelija joka on ollu työharjottelussa meidän koululla piti meille siel leikkejä.Sen oma opettaja tuli arvioimaan et miten se pystyy työskenteleen meidän kanssa ja ohjaamaan ryhmää. Hauskaa oli!! Tänää illalla viel ohjelmassa mennä takasin koululle meidän jokavuotiseen suureen tapahtumaan Huumaan. Siellä on disko ja bändejä soittamassa ja muuta tollasta.

En oo ihan varma pystynkö postaamaan nyt viikonlopun aikana. Oon lähössä sinne Tallinnaan ja tuskin otan konetta mukaan. Postaan sitte ku tuun takas kotiin ostoksista ja laitan kuvia, jos vaan suinkin on kuvaukseen sopiva sää, I hope so. Siis jos näin käy niin toivotan kaikille nyt eeerittäin hyvää viikonloppua ja hauskaa vappua, glara vappen! :D


-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti