perjantai 8. marraskuuta 2013

Oli jo ikävä


Täälä mä oon taas tosi pitkän ajan jälkeen! Tajusin vaa yhtäkkii yks päivä et edellisestä postauksesta on ihan liian kauan aikaa. Aika vaan hävis ja nii hävis kyllä valokin. Kun pääsen koulusta on jo aika hämärää, varsinki ku on satanu nii monena päivänä. Sitte pitää saada läksyt tehtyy ja kaikki jutut hoidettuu. Keskiviikkona mulla oli keskellä päivää sellanen väli, että pääsin ottaan pari kuvaa ja mun kaverilla sattu oleen hypäri just sillon, mahtavaa! Ensimmäinen auringonpasite moneen päivään ja mahdollisuus kuvata, tottakai se piti käyttää hyväkseen.
Mulla on tässä jaksossa valokuvausta ja just sillä tunnilla oli se pieni väli. Mun piti muutenkin mennä ulos kuvaamaan nii samalla sai tänne tarkotetut kuvat. Kurssilla me kuvataan filmikameroilla ja kehitetään niitä sitte itse. Kiva oppii jotai tollasta, mitä ei kyllä ikinä muuten tulis tehtyy! Valitettavasti tänään kun kehitin sen filmin nii siinä oli ollu koko ajan joku ongelma ja sielä oli vaa muutama niistä mun kuvista. Onneks ei mitää ihmeellisiä kuvia menny, mutta kyllä se silti harmitti kun se ei onnistunu. Noista kameroistahan ei siis nää sitä kuvaa kun vasta sitten filmin kehityksen jälkeen, joten tota ei voinu aikasemmin tietää. Otin toisen kameran vielä viikonlopuks ja kuvaan sinne huomenna jotain keskustasta, toivottavasti ne onnistuu.
 Tän vuoden koulukuvakin pääsee nyt tänne. Oon ihan tyytyväinen millanen tuli kun nää on aina sellasia jännitysmomentteja, että onnistuuko vai ei. Huomaa, että on ollu pitkä tauko kun teksti syntyy tosi nopeesti! Ehkä se oli hyväkin ottaa etäisyyttä niin nyt on tosi kiva päästä tänne kirjottamaan. Koeviikkokin lähestyy ja siitä on vaan muutama viikko jouluun... mitä ihmettä? No joo ei mennä nyt siihen, kuitenkin vasta marraskuu alko. Nyt pitää päästä nukkuun kun olin iltapäivällä jo tosi väsyny ja alkaa ajatus harhailla, hyvää yötä!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti