sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pink-colored sky

Moikka! Oltiin tänä viikonloppuna vähän reissussa ja eilen oli tosi kaunis auringonlasku, mikä piti saada kuvattua. Nää syksyn illat on tällasia, kun on pilvetön taivas ja viileä ilma nii taivas hehkuu ihanissa väreissä.
Muutama kuva läheiseltä junaradalta, mistä meni ohi muutama junakin. Toi näistä viimeinen kuva ei valitettavasti näy kvin hyvin, kun valotus ei ihan osunut kohdalleen eikä sitä saanut enää koneeltakaan hyväksi muokattua. Mutta eiköhän siitä erota mun kuvan jotenkin. :D
Tänään ennen lähtöä sain vielä ajaa mönkijällä. En ollu aikasemmin koskaan ajanu, mutta moottorikelkkaa oon kokeillu ja toi oli aika samanlainen ohjaukseltaan. Tosi hauskaa siis ja uskalsin joissain kohdissa vähän enemmän sitä kaasuakin painaa.
Huomenna koulussa on kokeiden palautus. Vähän tietty jännittää et miten ne meni, vaikka uskon päässeeni läpi kaikista. Mulla siis ei ole kun torstain ja perjantain syysloma, eli te joilla loma alkaa nyt ja kestää koko viikon niin nauttikaa, kelpaisi kyllä itsellenikin!

-Hanna-

4 kommenttia:

 1. onpa kivan olonen blogi sulla! (-:

  http://teilleprinsessoillle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vau näin kans kun taivas oli vaaleanpunaisena eilen, tosi kaunista :)
  Kiva blogi sulla muutenkin!

  http://www.bySarina.com

  VastaaPoista
 3. Joo toi on tosi hienon näköstä! Kiitos :)

  VastaaPoista