tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mind the GapTässä tulis sitte postausta Lontoon reissusta. Tosi mahtava matka oli ja paljon on kävelty. Ei kuljettu metrolla kun lentokentält keskustaa ja takasin, muuten on kävelty joka paikkaan. Siinä kerty matkaa ihan mukavasti, mut pääsee myös näkeen paljon. Tällä reissulla ei kierretty näitä perus nähtävyyksii niinku Big Ben ja London Eye, koska ne on kuitenki nähty jo aikasemmilla reissuilla. Jäi sitte enemmän aikaa shoppailuun ja muuhun kiertämiseen.


Hotelli oli tosi hyvällä paikalla ja mukava paikka. Ihan vieressä oli Madame Tussauds vahakabinetti ja Oxford streetille oli noin 15 minuutin kävelymatka.Madame Tussaudsilla piti päästä käymään. Se oli yks matkan pääasioista. Onneks mentiin sinne heti yheksältä, kun paikan piti aueta, koska ne avas puol tuntii myöhässä ja meitä ennenki oli jonottamassa porukkaa. No heti kun ne avas ovet nii päästiin aika nopeesti ostaan lippuja, mutta ne jotka menee sinne keskellä päivää joutuu jonottaan monta tuntia lippuja. Eli jos ootte joskus menossa nii kannattaa olla ajoissa.

Niinkuin näkyy, paljon on porukkaa.

Shoppailtiin joka päivä ja toi on kyl ihana kun kaikkee löytyy yhen kadun varrelta. Ostoksista teen ihan erillisen postauksen nii on sit selkeempää eikä tuu ihan hirveesti kuvii yhteen postaukseen. :)


Lauantaina käytiin viimiset kaupat läpi. Just sillon sattu olemaan Pride- kulkue, mikä ruuhkautti keskustaa aika paljon, siis tosi paljon! Niille oli tehty sellanen aidattu reitti, ja kulkue oli monta kilometriä pitkä. Jaksettiin hetki seurata menoa, mutta sitte lähettiin Picadilly Circusilta takasin Oxford streettii kohti ja siinä meni kauan. Kulkueen takia kävelykatua oli kavennettu, mutta ihmisiä oli enemmän. Oli sitte aika ahdasta, kun sielä Oxford streetilläkin oli osa kulkueesta. Päästiin sieltä vähän pienempiä sivukatuja pitkin hotellille päin ja mentiin vielä Regent's Parkiin istumaan ja syömään mansikoita.


Sunnuntaina käytiin hotellin läheisessä kahvilassa syömässä englantilaista aamupalaa. Kuvassa olevat espressot, leivät ja croissant sekä vielä hedelmiä ja jogurttii. Syömisen jälkeen haettiin laukut hotellista ja lähettiin metrolla lentokentälle. Meillä oli paljon aikaa olla kentällä ja lentokin oli tunnin myöhässä. Kotiin päästiin silti vielä sunnuntain puolella, ihanan matkan jälkeen.

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. voi että kun ihana postaus! oon niin kade kun pääsit näkemään tuon Bieber vahanuken! :D

    <3:lla whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi että kiitos! Nii se oli kyl ihana päästä näkee, vaikka tuo ei enää vastaa nykyistä. :D

    VastaaPoista