perjantai 26. huhtikuuta 2013

Welcome to Finland JB
Voiii ihana iltapäivä tänää Kaisaniemessä Welcome to Finland JB tapahtumassa, eli Justin Bieberin illan keikan etkoilla. Onneks perjantai on lyhyt päivä koulus ja päästiin lähteen 15 yli 11 ja ehittiin just hyvissä ajoin vähän ennen tapahtuman alkua asettua katselupaikalle. Päästiin ihan hyvän etäisyyden päähän lavasta nii siitä näki mitä tapahtuu. Sade ei porukkaa haitannu ja mäkin olin aika märkä kun kotiin lähdin, mutta kokemus oli ihan mieletön! Kylmä sielä sateessa myös oli, mutta kaikki oli ton keikan arvosta.

Siinä porukkaa YLEX:ltä ja JUSTIN! Ei vaiskaa, se on pahvinukke. :D Justinin musaa soitettiin tietty sillon kun kukaan ei esiintyny ja ihaninta siin oli, et ne oli tehny sellasen ääninauhan. Nauhalla Justin sanoo Wassup Finland! Se tuli monta kertaa biisien aikana ja voi ihanaa. Nomut sitte näitä esiintyjii. Oli hyvii nimii paikalla ja tunnelma taivaissa.

Keikan avas tietty Robin, joka on illalla myös Hartwallilla lämppäämässä Justinii. Se laulo biisit Puuttuva palanen, Haluan sun palaavan ja Frontside Ollie.Illalla sano laulavansa jotai myös englanniks.

Toisena esiinty Jontte Valosaari, jonka eka levy Haastaja ilmesty tänää! Illalla Jontte on julkkaribileissä Apollossa. Kuultiin levyn nimikkobiisi Haastaja ja sitte Jos mä oisin sun mies.

Diandra veti siel kaks biisii, joista toinen oli Out of my head.

Mikael Gabriel!! Sieltä tuli ihan uusii biisei mitä se ei ole aikasemmin esittäny ja fiittaajii oli....

JVG!!!! ja...
CHEEK!! 
Tossa vaiheessa tunnelma oli jo nii korkeella, että vaikka pikkutihutus vaihtu ihan kunnon sateeks nii porukka ei välittäny vaan mukana mentiin. Ja toki koska Diandra oli tapahtumassa mukana ne veti yhessä biisin Päästä mut pois. Nyt mä toivotan ihanaa, upeeta Belieber iltaa kaikille, jotka pääsee keikalle Justinii kattoon. Pitäkää hauskaa, tarviiks sitä ees sanoo? Kuitenki, superiltaa teille!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti