maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevään tuloa

Kuvat Weheartit.com

Heippa ja hyvää Aprillipäivää! Mä tajusin, että edellisestä postauksesta on taas ihan liikaa aikaa mutta kuvia ei ole yhtään. Apua, mitä teen! Haluun kuitenkin päivitellä usein tänne jotain, koska sellanen ehkä kerran viikossa olis varmaan aika tylsääkin luettavaa. Niimpä nappasin koneen ja rupesin miettiin mitä mä tänne rakentaisin, ja jonkinlainen teemapostaus tästä taitaa tulla. :D Näin kevään alkaessa kun yleensä tulee mieleen mitä uutta ja kivaa vois hankkia. Niitten perus kevätvaatteiden lisäks ostetaan ehkä uus takki ja siihen sopiva huivi, mulla tänä keväänä uus hankinta on kengät. Varmaan tajusitte miten noi kuvat liittyy asiaan. Conversethan ne on mielessä pyörinyt. Mulla ei ole aikaisemmin ollut consseja, mutta nyt sellaset haluisin. Aluks aattelin että lyhyet, mutta päädyin kuitenkin ajattelemaan pitkävartisia kun niissä on se logokin näkyvissä. :) Värivaihtoehtoja oon kans miettiny, mutta en oo päässy kunnolliseen päätökseen. Se onkin helpompi päättää kaupassa, kun näkee värit livenä. Onko sillä puolen ruutua joku Conversien superkuluttaja tai vastaavasti joku, joka ei ikinä laittaisi kyseisiä kenkiä jalkaansa? :)

-Hanna-

3 kommenttia:

 1. Mulla on ne pitkävartiset pinkit ollu jo tiiäs kuinka kauan, mut jossai vaihees ne vaa jäi tonne jonnekki lojuumaan! Pitää ehdottomasti ottaa takas käyttöön!! :D

  VastaaPoista
 2. Hahha mä en ees muista sellasii :D sun pitää todellaki käyttää niit ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli viime keväänä sellaset tumman pinkit kans pitkävartiset, ja mielessä on kans et ostaisin uudet lyhyt vartiset :) olis kiva jos kävisit kattomassa mun ja kaverini yhteisen blogin :

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista