lauantai 11. elokuuta 2012

Vielä vähän

Mä halusin vielä tehdä tän tiivistelmän matkasta. Tässä parhaita nähtävyyksiä ja shoppailupaikkoja ja tarinaa siitä, miksi kannattaa pakata laukku ja lähteä kielimatkalle!


Trip of the lifetime:Brightonin perus nähtävyydet ovat Brighton Pier, rannat ja Royal Pavilion. Ihana noista on varsinkin Pier, illalla vielä sieltä näkee miten aurinko laskee kerrostalojen taakse ja värjää taivaan kauniin oranssiksi. :)

Sturbucks <3 Lämmin tai kylmä, Starbucksista löytyy juoma joka lämpötilaan! Nimissä ne ei kyllä oo mitään parhaita: allekkirjoittaneet Arnie ja Hannah!

Jos joku epäili sitä auringonlaskuu nii tässä olis. Tosta vielä vähän alempana se on parhaimmillaan!

Koko aikaa ei pyöritä samoissa maisemissa. Liiderit päättää mihin paikkoihin haluu ryhmänsä viedä ja ne voi olla muita lähellä olevia kaupunkeja, näköalapaikkoja, museoita tai melkein mitä vaan.
Luulen että aika varma vierailupaikka on Seven Sisters missä kävellään kalliojyrkänteiden päällä ja räpsitään ihania kuvia. Toi paikka on vaikee selittää mutta ihan mukava käydä. :)

Monessa paikassa me oltiin ainakin ihan landella! Tolleen keskellä ei mitään mutta sää oli aina aurinkoinen eikä tollaseen paikkaan kukaan sadetta oliskaan kaivannu!


Devil's Dykelle vei vaan yks bussi, 77, ja ne oli melkein kaikki tollasia avokatollisia maisemabusseja. Noille reissuille hiukset kiinni tai ainakin ne hienoimmat kampaukset kannattaa jättää toiselle päivälle!

Busseilla mentiin aikalailla joka paikkaan. Siinä tarvitaan kärsivällisyyttä kun joku myöhästyy tapaamisesta, koko ryhmä myöhästyy bussista ja seuraavaa joutuu odottamaan puoli tuntia. :)


Brighton on myös hyvä shoppailukaupunki. Keskeisellä paikalla Churchill Squarella on ostoskeskus ja kun se on käyty läpi voi matkaa jatkaa samaa katua ja löytää Primarkin, TopShopin, CAPin ja monia muita kauppoja ja ravintoloita. Tällä samalla aluella on myös se Starbucks, Subway ja McDonald's mutta myös hyviä paikkoja mitä suomesta ei löydy, esim. KFC, EAT, Costa mitkä osottautu suosituimmiksi pikaruokapaikoiksi. Ostoskeskuksen sisällä oli paikka nimeltä Thorntons joka myy suklaata ja parasta jäätelöä mitä oon maistanu! Jos joskus näätte paikan jossain menkää ihmeessä maistamaan!!
Shoppailemaan päästiin tietysti myös Lontooseen ja Oxford Street on ihan omiaan shoppailuparatiisina. :D

Discoissa oli aina ihan mahtava meininki! Pieni miinus oli että kaikissa soi aina täysin samat biisit mutta ne oli hyviä biisejä ja nyt ne on erittäin tärkeitä <3 Liiderit pisti ittensä likoon myös discoissa niinkuin näkyy ja aina tanssittiin EF tanssi yläpuolella olevan David Guettan biisin Nothing really matters tahdissa. Voin linkittää tanssista videon jos onnistun Youtubesta löytämään.
Sitte oli ne ihastuttavat ihmiset monesta maasta joihin pääsi tutustuun. Meijän kanssa ryhmiin tuli italialaisia ja espanjalaisia ja tossa kuvassa on meidän Swan group Lontoossa kuningattaren takapihalla! <3 Meidän takana on siis Buckinghamin palatsi. :)
Lontoon nähtävyydet.... tarviiko mun edes selittää tästä kaupungista jotain? IHANA!!

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Meidän matkan loppu oli lähellä maanantaina 6.8.2012 kun saatiin valmistujaislakit päähän ja tanssittiin illalla viimeistä discoa. Seuraavana aamuna italianot ja espanjolit lähti kotiin mutta me jatkettiin suomiporukalla Pariisiin, tajuamatta että tää matka on oikeesti kohta ohi.

Tänne meijän matka sitten päätty, Pariisiin. Nyt on nähty Louvren taidemuseo, Eiffel torni päivällä ja illalla ja välkkyvänä ja nähtiin me Riemunkaarikin kaukaa. Ihanat kolme viikkoo, sen mä vaan vielä sanon. Oon tosi ylpee että lähin tolle matkalle ja suosittelen kaikkia muitakin lähtemään!!

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. ää mäki haluun! tuli hinku päästä ku oon lueskellu näit sun postauksii! mut kyselenki koulussa sitte lisää ... ;)

    VastaaPoista
  2. joo kohtahan sä pääset kyseleen mutta kannattaa lähtee jos kiinnostaa!!! ;)

    VastaaPoista