perjantai 3. elokuuta 2012

KerRRRmatee

Nyt se on sitte ohi, nimittäin tän reissun koulu! Tehtiin aamulla loppukoe ja se meni ihan ok. Iltapäivällä mentiin seittemän suomityttöö ja kaks liiderii cream tealle eli kermateelle. Päivän sana on kermatee koska yritettii opettaa se meijän paikalliselle liiderille ja se kuulostaa aina yhtä hauskalta sen sanomana! Se oli oikein englantilainen kahvila täynnä kuningasperheen kuvia ja lehtileikkeitä sekä paljon kaikkee muuta brittikamaa. Siellä istu englantilaiset rouvat teellä ja me istuttii sinne kauimmaiseen nurkkaan ja ihmeteltiin miten jonnekki voidaa laittaa niin paljon tavaraa. Tee tuli pöytään isossa kannussa mistä tarjoiltiin sitte toisillemme. Palan painikkeeksi saatiin myös sconssit eli pienet leivokset. Hyvää oli tee ja seura!!
Nyt illalla oltiin sitte Splash partyissa toisessa kaupungissa minne mentiin lyhyt matka junalla. Partyt oli ulkona ja meillä oli mahdollisuus totakai uimiseen altaassa mutta myös nurmikolla istumiseen ja musan kuunteluun. Ei Annen kaa menty uimaan flunssan takia mutta katottiin kyllä miten muut meni sinne itse tai jonkun muun toimesta heitettynä. Monet heitettiin altaaseen ne ainoot siellä mukana olevat vaatteet päällä niin niitä oli sitten kiva viilenevässä illassa kuivatella. Katotaan kuinka moni huomenna on kipeenä!
Huomenna sitte vihdoin shoppaileen Lontooseen!!! Herätys on aikanen 6.45 mutta kyllä siinä herää kun tajuaa mihin on lähössä. Ostospostaus tulee sitten huomenna tai sunnuntaina tai kun kaikki on kuvattu! Hyvää yötä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti