sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Before I leave you

Helou! Se olis sitte sunnuntai, päättärit takana ja loma edessä. Onhan kaikki ihan ok eilisen jälkeen? :) Ite en sitte illalla lähteny minnekkään, mutta käytii perheen kesken syömässä ja sain mä lahjaks Volcomin topin, kirjan jee kesäluettavaa ja aurinkorasvaa. :D Näistä tai ehkä lähinnä siitä topista ei oo nyt kuvaa, mutta enköhän mä saa siitä jonku asukuvan tässä lomalla.
Tänää sitte lähin Annen kaa keskustaa vähä shoppailee. Metrossa näytti siltä et ei satais ja jäätii Kaisaniemes pois ku aateltii et olis ihan kiva kävellä Aleksii pitkin Stockalle ja sielt Forumii, mut sitte ku päästii ulos nii mitä tapahtuu, sataa. No ei siin muuta sitte ku yhen sateenvarjon alla molemmat käveltii lyhyt matka H&M:ään missä vierähti tovi ja mukaan tarttu perus musta tuubitoppi. Siitä jatkettii sitte siksakkii niit kauppoi mitä Aleksil on ennenku Monkin jälkeen oli lyhyt matka Stockalle. :) Sieltä ostin Max Factorin Flipstick colour effect huulipunan, eli sen mis on molemmissa päissä variä ja niitä eritavoilla yhdistelemällä saa tehtyä monet erilaiset huulimeikit. Tästä ihanuudesta voin tehdä juttua sitte myöhemmin. Muut ostokset onki sitte Ginasta. Yllätyin itekki miten paljon innostuin kukista. :)



Varmasti tärkeitä kavereita kesällä. Gina Tricot

Tuubitopit musta H&M ja kukallinen Gina Tricot


Shoppailujen jälkee meil oli nälkä, joten päädyttiin syömään Kamppiin Memphikseen. En ollu aikasemmin käyny kyseisessä paikassa mutta oli tosi kiva paikka ja ruoka oli hyvää. Paikka oli tunnelmallinen ja porukkaa oli silleen sopivasti. :) Syötiin sitte Chicken with Halloumi annokset ja oli ihan mielettömän hyvää. Ruuan jälkee pyörittii viel hetki Kampissa ennenku saatii kyyti kotiin. Täällä oon sitte pakannu viimesii kamoja riparille minne tosiaan pitäis huomenna suunnata. Mut tähän väliin ravintolakuvia. :)


Alkupalaks kaikille tuodaan ilmaset popcornit.

Namnam!!
Näihin kuviin näihin tunnelmiin mä jätän teidät nyt viikoksi. Aamulla 9.15 pitää viimestään olla kirkolla mistä bussi starttaa 9.30 kohti Hankasalmea. Toivotaan hyviä säitä koko Suomeen. Ihanaa ensimmäistä lomaviikkoa ja ollaan ihmisiksi !! <puspus>

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti